Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel

A A A

Autoritatea Israeliană pentru Populație și Imigrare anunță extinderea automată a vizelor de lucru B1 în diferite sectoare

Publicat:Tue, 31/03/2020 - 17:44

Autoritatea pentru Populație și Imigrare anunță, având în vedere situația creată, vizele de tip B1 pentru lucrătorii străini, care activează în sectoare precum: îngrijire la domiciliu, agricultură, bucătari-șefi și experți, valabilitatea cărora expiră în perioada 10 martie-10 mai 2020, vor fi prelungite automat.

Prelungirea se va efectua automat, fără a fi necesară depunerea unei cereri și plata unei taxe, pentru o perioadă de două luni de la expirarea vizei inițiale.

Oricine deține o viză de muncă B1 într-unul din sectoarele de mai sus NU trebuie să se adreseze la Autoritatea pentru Populație și Imigrare.

În același timp, pentru angajatorii cu permise de muncă în sfera: agricolă, experți și bucătari-șefi, ale căror permise expiră în perioada 10 martie - 10 mai 2020, autorizația va fi reînnoită automat timp de două luni, fără a fi necesară o nouă aplicare și plata unei taxe.