Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel

A A A

IMPORTANT

Publicat:Thu, 12/03/2020 - 15:40

În contextul introducerii de către autoritățile israeliene a carantinei obligatorii, pentru toți cetățenii străini care sosesc în Statul Israel, începând cu 12 martie 2020, ora 20.00 și până la 23 martie 2020, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel vine cu următoarea informație.

Cetățenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Statul Israel, trebuie să se adreseze la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România, cu 5 zile înainte de data sosirii, utilizând adresa de email: consul@bucharest.mfa.gov.il.

În emailul la adresa indicată mai sus, cetățenii care intenționează să călătorească în Statul Israel, vor indica ruta aeriană cu care planifică să sosească la Tel-Aviv și adresa la care se vor afla în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile (conform formularului anexat). 

După caz, la solicitarea secției consulare a Ambasadei Statului Israel în România, cetățenii vor transmite documentele suplimentare relevante călătoriei în Israel.

Cetățenii Republicii Moldova se vor putea deplasa în Statul Israel doar după recepționarea răspunsului pozitiv de la secția consulară a Ambasadei Statului Israel în România.

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel recomandă cetățenilor moldoveni, până la anularea restricțiilor de călătorie anunțate, să-și amâne sau să-și reprogrameze călătoriile în Statul Israel.