Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel

A A A

Reluarea prestării serviciilor consulare din 17 mai 2020

Publicat:Wed, 13/05/2020 - 16:48

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel informează că începând cu 17 mai 2020 va fi reluată activitatea deplină de prestare a serviciilor consulare publicului.

Pentru a beneficia de serviciile consulare ordinare, persoanele trebuie să respecte 3 pași: Programarea prealabilă. Prezentarea la timp. Respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Programarea prealabilă. Programarea poate fi efectuată la telefon: +972-35-23-2000 sau la adresa electronică cons.tel-aviv@mfa.gov.md. Vor fi acordate servicii consulare doar persoanelor programate (în afara cazurilor de urgență).

Prezentarea la ziua și ora indicată. Pentru a respecta normele sanitare pe timp de Covid-19, este nevoie de a păstra distanța socială și de a se evita aglomerațiile. În acest sens ambasada a elaborat un grafic strict de prezentare a cetățenilor la secția consulară.

Respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cetățenii care se prezintă la ambasadă trebuie obligatoriu să poarte mască și mănuși de protecție.

Ambasada atenționează asupra obligativității respectării pașilor indicați mai sus pentru a beneficia de serviciile consulare.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții cetățenii se pot adresa la linia telefonică de urgență a Ambasadei +972-37-770-544.

La acest număr NU se fac programări și nu se oferă informații de ordin consular.